Nové Syninfo září 2019

Aktuality

Nové Syninfo září 2019

Létem, polem i světem

Milí přátelé, v novém Syninfu vás čeká řada zajímavých článků se spoustou cenných doporučení, která vám mohou pomoci na cestě k dobré úrodě v nadcházející sezoně.

Kvalitní moření osiva ozimých obilnin přípravky Vibrance® Gold a Celest® Trio, poradíme, jak správně provést herbicidní ošetření přípravkem Defi® Evo nebo jak řešit výdrol v řepce pomocí přípravku Zetrola®.

Přeneseme Vás na zajímavá místa v Čechách i zahraničí. Že je krásně i v naší domovině, dokládají reportáže z letošních polních dnů Syngenta ve Žlunicích, Břilicích, či Branišovicích a my si je užívali v letním žáru i ve vydatném dešti.

Navštívíme mistra pekaře Rybářského chleba – oceněné regionální potraviny z jižních Čech, ale i hlavního agronoma společnosti, která pěstuje brambory a zeleninu.

Přineseme zprávy z Bramborářského dne v Semicích, jak si trh s bramborami stojí a jak vnímají pěstitelé zákaz používání přípravku Reglone.

Budeme vám vyprávět o tropické plodině anona graviola, která je mezi místními obyvateli odnepaměti ceněná jako zázračná přírodní lékárna. A nakonec bychom se rádi pochlubili, jak Syngenta pomáhá farmářkám v Keni k lepší úrodě.

A jedna výzva pro vás. Pokud nám chcete k Syninfu něco říct, poslat zajímavý tip nebo téma, které vás zajímá, budeme moc rádi, když nám vyplníte anketu a pošlete na uvedenou adresu. Jako odměnu pro vás máme připravený malý dárek!

Přejeme krásné počtení a budeme rádí za případné sdílení s vašimi kolegy i přáteli ze zemědělského sektoru.

Krásný podzim vám přeje

Vaše redakce

ANKETA ONLINE

Přečíst celý časopis