Prémiová síla čtyř

Aktuality

Rezistence v dnešní době není stále pro řadu pěstitelů v popředí zájmu.  Ve fungicidech se jí věnuje ještě menší pozornost než v herbicidech. Je ale na čase to změnit. Na našem konzervativním trhu se
objevují stále stejná nebo podobná fungicidní řešení a s tím souvisí rychle rostoucí rizika jejího vzniku. K těmto rizikům bychom měli přihlédnout při volbě správných fungicidních přípravků. 

novinka Syngenta

V tomto směru přichází společnost Syngenta s ideální novinkou v podobě fungicidu Bravo Premium. Jedná se o dvousložkový fungicid, kde je chlorothalonil doplněn propikonazolem, a tím se jedná o produkt ideální pro ochranu proti listovým chorobám obilnin.
Přípravek Bravo Premium je možné koupit samostatně nebo v technologickém balíčku Bravo Premium Xtra Pack. Tato nabídka je na trhu zcela unikátní a nabízí špičkové ošetření se silou čtyř účinných látek.
Balíček Bravo Premium Xtra Pack je kombinace novinky Bravo Premium (v množství 15 l) s fungicidem Amistar Xtra (5 l). Spojením těchto dvou produktů získáte špičkovou fungicidní ochranu 10 ha.

14% sleva oproti ceně sólo přípravků.


Přínosy balíčku:

  • zcela jedinečná kombinace čtyř účinných látek se třemi mechanismy účinku
  • dlouhodobý účinek, preventivní i kurativní aktivita
  • posílení účinku na rez pšeničnou a plevovou
  • posílení účinku na hnědou skvrnitost a rez ječnou
  • green efekt pro pozitivní ovlivnění výnosu a kvality
  • stejně jako v případě sólo aplikace novinky Bravo Premium se jedná o radikální přerušovač v systémech antirezistentní strategie

Více informací naleznete po kliknutí ZDE