Nový osivářský tým se představuje

Aktuality
tým osiva Syngenta

Vážení zákazníci, nedávno se náš obchodní tým rozdělil na divizi ochrany rostlin a divizi osiva. Mezi obchodní zástupce společnosti Syngenta tak přibyli noví lidé, kteří vás budou provázet naší osivářskou nabídkou. Budou s vámi v pravidelném kontaktu, pomohou vám s výběrem vhodné odrůdy, poradí, když nastane problém, představí novinky i odměny pro věrné zákazníky. Neváhejte se na ně obrátit, kdykoli budete potřebovat. Jsou tady pro vás.

Představujeme nový osivářský tým Syngenta. 

Ing. Adéla Jahodová

Adéla Jahodová Syngenta seeds

Před nástupem do společnosti Syngenta Czech jsem pracovala jako obchodní zástupce chemické firmy Certis Europe B.V. a poté jsem zavítala do distribučních firem Pronachem a RWA Czechia. V polovině pracovního období jsem se přestěhovala z Vizovic do Jihlavy a od toho se také postupně odvíjelo mé pole působnosti. Tím, že jsem měla možnost být součástí jak firmy chemické, tak distribučních, jsem myslím zodpovědně zhodnotila, jakou cestou se dále vydat.

Dominika Lippmanová

Dominika Lippmanová Syngenta seeds

Vystudovala jsem obor Agropodnikání  na Obchodní akademii a Střední škole zemědělské a ekologické v Žatci.  Po ukončení studia jsem nastoupila na pozici pomocného agronoma, později hlavního agronoma v podniku na Podbořansku. Okrajově jsem se věnovala agronomickému poradenství pro jiné menší podniky. Zde jsem působila pár let, než jsem nastoupila na pozici odborného poradce prodejce přípravků na výživu rostlin. Ve volném čase ráda cestuji a věnuji se fitness. Jsem milovníkem koček a dobrého jídla.

Ing. Marie Imrichová

Marie Imrichova

Vystudovala jsem na ČZU v Praze, obor reprodukční biotechnologie. I přes jinak zaměřené studium jsem po škole nastoupila na pozici obchodního zástupce pro prodej průmyslových hnojiv (k nimž časem přibyla i zodpovědnost za POR na divizi). Zde jsem působila až do konce letošního září. Ve volném čase se věnuji zvířecímu osazenstvu domácnosti – dva psi a dvě kočky, práci na zahradě, alternativní veterinární a humánní medicíně, geocachingu a pěší turistice především po Beskydech. Ráda také cestuji a poznávám nová místa jak v ČR, tak v zahraničí, když Covid dovolí.

Ing. Jan Růžička

Jan Růžička Syngenta seeds

Zemědělství je má práce i můj koníček. Vystudoval jsem střední i vysokou školu se zemědělským zaměřením. Profesní zkušenosti jsem získal díky působení v pracovní pozici vedoucí střediska výživy a ochrany rostlin a dále také u konkurenční osivářské společnosti. Jsem ženatý, tatínek dvou kluků. Mé záliby jsou myslivost, příroda a zemědělství.

Foto: Honza a Princezna Jitka z Dlouhé Lhoty

Ing. Kamila Tesařová

Kamila Tesařová, Syngenta seeds

Vystudovala jsem fakultu FAPPZ na ČZU v Praze, obor rostlinolékař. Po přestěhování z Prahy do východních Čech jsem rok pracoval pro malou lokální firmu na Litomyšlsku. Od začátku své kariéry pracuji jako obchodní zástupce. Zkušenost mám jak z výživy rostlin, tak osiv. Mezi mé koníčky patří sportovní kynologie a focení.

A který obchodní zástupce je ten váš?

kontakty obchodní zástupci Syngenta osiva

1 Dominika Lippmanová, 702 164 556

2 Ing. Jan Růžička, 607 294 635

3 Ing. Kamila Tesařová, 607 294 079

4 Ing. Adéle Jahodová, 607 294 903

5 Ing. marie Imrichová, 702 164 934

Kontakty na OZ